Debatten!

Kissie var alltså inte med i Debatt som det stod att hon skulle vara. Jäkligt synd! Hade gärna hört henne uttala sig om ämnet. Paow var dock med i stället om det lockade.♦ Jag litade på SVT's programbeskrivning där det stod att Kissie skulle vara med, så det är lite onödigt att klaga på mig för felaktig information tycker jag...

Såhär lyder programbeskrivningen:
"Samhällsprogram. Säsong 8. Avsnitt 11 av 17. Plastikkirurgin är på frammarsch. Vi tål inte längre minsta defekt. "Debatt" med bland andra Linda Rosing som ångrar flera av sina ingrepp. Hon möter Lulu Carter från "Äntligen hemma" och unga bloggkändisen KISSIE. Dessutom: Fick ungdomarna i Stureby för låga straff? Det blev 20 månader för mord och anstiftan till mord. Ett slag i ansiktet, säger mördade Therese Johansson Rojos morbror i "Debatt"."

Tittade ni trots Kissies frånvaro? Vad tyckte DU om debatten?

UPDATE!
Kissie säger här att hon ställde in sin medverkan i Debatt, men inte varför. Feghet gissar jag. Vad tror ni?

Permalink Kändissnack Kommentarer (32) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Anonym

Ja tycker att det är synd att hon inte är med ville se lite och hitta några fel :D

Postat av: Amanda

Varför är hon inte med???

Postat av: Alexandra

ag tittade ju bara igentligen för att jag trode Kissie skulle få prata någon gång, men det måste nog blivit något fel. Synd skulle villja höra henne prata om det :/

Kram

Postat av: Hannah

Vad tyckte du om debatten? Vad trist att Kissie inte var med!! Jag hade oxå velat höra henne. Och jösses vad Lindas läppar ser ut!!

Postat av: Tanya

min bästis o paow e me

Postat av: Anonym

eller va med

Postat av: SUCIO

Hejsan!

Jag har en fråga på min blogg och jag bara undrar om du kanske vet hur man gör? Pussar SUCIO ♥

Postat av: Shkurte

haha ja det har du rätt i :)

Postat av: Sofie & Josefin

Hej. Hoppas allt är bra med dig. Kolla gärna in våran blogg. Vi har nämligen gjort en pumpa, so let us know what u think about it! :D Ha en fortsatt trevlig kväll!

Postat av: Martiina

Jag tyckte att debatten var bra men jag vet inte om de kom fram till något!? Sen fattar jag inte varför ni fokuserade så mkt på att Kissie skulle vara med? Det var bättre att poaw var med för att hon har ändå inte gjort någonting ännu.

Postat av: Lina

aha så hon var inte med alltså? segt. Jag missade faktiskt att kolla. Ha en fortsatt bra kväll :)

Postat av: Anna

sv: Åh tack så mycket! =) <3

Postat av: S A N D R A

hon hade tackat nej va?!

Postat av: Amanda

tycker det inte blev så mycket debatt. Synd att inte kissie var med hade velat höra vad hon tyckt. Men men vi får nöja oss med paow ;P

Postat av: Anonym

Tycker det var rätt kasst, det var ju knappast någon debatt, det var ju bara plastik-freaksen som fick prata och det var knappt några som talade emot. Jo en 40 åring som ser ut som 30 och en gammal feminist... ^^,

Hade vart roligare ifall någon yngre som är emot plastikoperationer fick prata om det. Vad tyckte du själv?

Postat av: sofie

Feghet av Alexandra tror jag.Det är nog svårt att argumentera med politiker om man är Kissie. Dött lopp på ett sätt. Hon har kanske svårt att komma ut ur sitt alterego Kissie. Vad är skillnaden mellan Alexandra och Kissie egentligen? Jag fårstår mig inte på "Kissie"

Postat av: Kitty

Det var ju dock en av de sämsta debatterna jag sett. Kanske va bra att kissie inte va där. va för vettigt hade kommit ut ur den plumpade munnen? : ) Älskar din blogg :) fortfarande! :D

Postat av: Selina

Jag tittade men saknade defenetivt inte Kissie, är verkligen trött på den människan.

Lindas överläpp såg grotesk ut!//Love Selina

Postat av: Anonym

Kissie är för osmart, rent ut sagt... Har inget att säga om saker och ting. Vågar väl inte ställas emot väggen!

Postat av: ms fattie

kändes otroligt meningslöst att paow var med, hon hade ju inte direkt ngt att tillföra ämnet då hon inte gjort ngn operation och va för att göra det senare.

det är upp till var och en att göra operationer tycker jag men det är lite lätt tragiskt att man till slut ser ut som rosing och carter som enligt mig ser för jävliga ut! Jag menar bara kolla deras läppar, helt deformerade ju!!!!!

Postat av: Carolina

jag håller med! hon måste varit alledeles för feg för att medverka :)

Postat av: FASHIONPORN

mer paow, mindre kiss.

Postat av: Jessica

Jag tror inte att det handlar om feghet. Kissie var ju på KRYSSNING, enligt både Kissie & Amir kom båten iland (i Stockholm) någong gång runt kl. 6. Debatt hålls i Göteborg, debatt började 22.00. Kissie skulle nog inte orkat (eller hunnit) att åka till gbg och medverka i debatt.

Det är vad jag tror iaf ;)

Postat av: Louise

aaa synd inte kissie var med, de var lite däför man ville glo :P:P.... men hon paow pratade ju lite...

Postat av: Lisa

Såg debatten. Hade velat se Kissie förklara varför hon ska förstora läpparna, brösten m.m. om det nu inte beror på osäkerhet. Tråkigt att Paow var med istället måste jag medge. Hon är väl inte aktuell inom den frågan!?Väldigt bra blogg :)

Postat av: Sandra

Missade den men kan tänka mig att hon gjorde bort sig? Jag tycker det var bra att Kissie inte var med. Hon passar inte riktigt in i det programet. Bolibompa hade varit mer passande för henne.

Postat av: Stijna

Jag tror också på ren feghet! Hon hade helt enkelt inte klarat av det, that's it!

Postat av: Mimmi

tror hon skulle på kryssning...

men är inte helt hundra

Postat av: Jennifer ettekal

Måste bara kommentera och säga att jag tycker det är heeeeelt absurt att dom där ungdommarna bara fick 20 månader för mord... alltså hur funger rättsystemet i sverige egentligen? usch.... =(bra blogg föresten =)

Postat av: kicki

paow var skit kass där!

Postat av: sara s

Jag missade debatt men såg det i dag på svt.se ! Haha hon Kissie kanske inte vågade vara med.. fegis?! Linda ser ut som en anka!

Postat av: J V H

Debatt har blivit ett så oseriöst program på senaste tiden, inte alls som det var förut, det var lika bra att en "seriös" person som Alexandra Nilson (INTE ALTEREGOT KISSIE) inte var med. Men fattar inte varför de tog in Paow istället som kan lika mycket om plastikkirurgi som Blondinbella är sosse.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback