Såg ni Aschberg i går?

Kissie ställde tydligen upp hos Aschberg i går, tillsammans med några andra bloggblondies. Själv har jag inte sett det än, men ska minsann ta och kolla i kväll när jag är hemma från jobb.

Ni som sett - Hur var det?


Permalink Bloggsnack Kommentarer (14) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Anonym

fin blogg :D

Postat av: MADDE

Sv: ohja de är så himla mysigt med snö! :D jag älskar verkligen de :)



jag såg programet, nja jag vet inte om de var något speciellt. Dom pratade mest om varför dom bloggade osv. och kissie pratade om att hon var den största bloggaren osv :)

Postat av: Lia Gonzales

åh jag missade det :(((

Postat av: kaiisa

Tack! :D



Jag såg lite på klippet på internet imorse. Jag tycte det var lite roligt, kissie var ju den som snackade hela tiden. Dessie la till någon kommentar ibland men höll mest på med sitt hår hela tiden. Paow bara satt där som en tyst mus :P

Postat av: Michelle

kollade inte.



sv. oh ja me!! vill se new moon NU NU NU!! :)

Postat av: Hanna

haha ja kan inte räkna hur många ggr jag fått den frågan! =) Men jag är naturligt blond hur konstigt den än låter, vet faktiskt inte varför ja fått så mörka stora bryn menmen :)



Kram Hanna

Postat av: Caroline

Såg det... Det var kul att se, men man hade förväntat sig mer om man säger så...

Postat av: Nathalie

Hmm.. vad gick det ut på? :P Var det mening att de bara skulle snacka om varför de bloggade eller fanns det något mer bakom det? ^^

Postat av: Linda

inte så mycket nytt som sades, men du kan se det på 8:ans web-tv:)

Postat av: Anonym

dessie hade lila hår

Postat av: johanna

Jag hittar inte inlägget på tv8, har du en länk som du kan skicka till mig, missade också så vill kolla på datorn men som sagt hittar inte klippet, någon som kan länka?

Postat av: Alma

Hum. Tycker Kissie verkar mänskligare på tv. Men.. Hon blev tillfrågad om "BlondinBella" och fick det att framstå som om "Bella" försvunnit i tomma intet, alltså inte några blogginlägg. "Ingen vet riktigt vad som hände, hon färgade sig brunt och sen ja.."

Nej. Lite Kissie, trots allt, även på tv.

Postat av: emelie

haha jag tycker dessie var bäst av dem. Har läst hennes blogg och provocerats precis som hon vill men i intervjun då man kanske ser mer av dem själva känner jag nästan igen en yngre mig själv i henne

Postat av: Sassa

jag tittade på det på nätet i går. fan vad pinsamma tjejer!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback