Vill DU bli intervjuad?

Tänkte starta en ny kategori som Ni bloggare, kända som okända, får utrymme i, nämligen "Intervjuer". Jag kommer att intervjua Er om specifika ämnen som är aktuella för tillfället. Intervjun kommer ske skriftligen.

Om DU vill bli intervjuad och samtidigt få lite extra publicitet, maila mig på: ironielle@live.se och skriv med adressen till din blogg så mailar jag tillbaka om en intervju blir aktuell!

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: simone

Vilken smart sak du kommit på där, I like! :D

Postat av: Erica

Fin blogg du har tjejen :) Hoppas du har tid att kika in på min blogg oxå ;D

Postat av: Mysan

Ja, jag gillar dem skarpt :)

Postat av: Frida

sv; tack så mycket : ) han är min älskade sötnos, bästa som finns :D

Postat av: jessica

Jag håller på att spara mitt hår och så är ja rädd att dom ska klipp av det när jag har sparat längre hår så länge haha :D

Postat av: annika

Hej, alltid kul när nån tittar in och säger nåt!!!Visst e tofflorna mysiga , skulle nästan köpt ett par till mej själv också! Ha en fin dag! :)

Postat av: SUCIO

Hejsan, jag skulle skicka ett mejl till mig via hotmail men det funkade inte av någon anledning så skriver här istället. Jag ställer jätte gärna upp på att bli intervjuad av dig, dock tyckte jag att de var synd att du höll dig till ett ämne när du intervjuade den kille och om du ska intervjua mig så skulle jag vilja ha många olika frågor om olika ämnen. Om du har lust att ställa upp på mina krav, haha.. så kan du ju höra av dig! Pussar SUCIO ♥

Postat av: Ragna

Verkligen en kul grej du började med här =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback